"... And all along it was just a cosmic joke."

Regi av Tyra Felberg Valle
SYNOPSIS
"Ahriman og hans nære venn har lenge hatt en uoffisiell duo som spiller musikk sammen. De er begge talentfulle, enda Ahri har lært det meste han kan fra sin venn. Etter en gategig annonserer Ahri at han ønsker noe mer, hvilket ikke er et gjensidig ønske, som fører til en imponerende solokarriere for Ahri. Han er høyt elsket, har mange fans og bærer et navn alle kjenner, som tar ham med på en selvrealiserende reise av en ego-trip, til han omsider begynner å komme tilbake til jorda, og innser at det er for sent å ta tilbake livet han en gang hadde."
THEME: HUBRIS
Oppgaven vår for dette prosjektet var å lage en kortfilm basert på temaet Hubris. På tidspunktet for denne oppgaven hadde jeg allerede jobbet med et konsept jeg hadde kalt "Djevelens Dagdrøm". Konseptet i seg selv var bare en Spotify-spilleliste som jeg brukte til å visualisere bilder og scener. Vi bestemte oss for å gå etter ideen min da jeg viste dem hva jeg hadde jobbet med.

"The Devil's Daydream" playlist

VISUELLE ELEMENTER
Med denne produksjonen ønsket hver av oss å utfordre oss selv på forskjellige aspekter av produksjonen. Jeg ønsket å legge til noen ekstra visuelle elementer for å gi hovedpersonen vår litt mer "dybde". Vi arrangerte en liten photoshoot og lagde plakater og CD-omslaget som vist i filmen.
Peter Magnus Andersen som Ahriman
Magnus Storm som Gabriel
Agron Daka som Manager
Sebastian Muños Guttulsrød som Radio Host

Maja Bjørnsen
Lina Maria Skullerud
Tabea Lizette Krüger
Original ide av Olve Reiersgård Bredesen
Regissert av Tyra Felberg Valle
Manus av Kristoffer Andreas Hafsø
Filmfotograf - Olve Reiersgård Bredesen
Klipp av Eirik Arthur Hansen
Lyd av Eirik Arthur Hansen​​​​​​​​​​​​​​
Fremført av Magnus Storm og Peter Magnus Andersen: "I don't mind moving on"
Fremført av Bernelius: "Cocoon", "POW", "Voodoo Queen", "Hooks".
Fremført av Subtrees: "Godclown"
Fremført av Vanvidd: "Jostedalsrypa"
STILLS

You may also like

Back to Top