Hello There!
Jeg er glad for å se at du gjør noe ordentlig "hvem er du egentlig?" type granskning. Jeg vet at tiden din er begrenset, så jeg har prøvd å gjøre dette til en kort, men en noe vittig oppsummering av hvem jeg er og hva jeg gjør.
Først av alt lurer du kanskje på hvem jeg er, navnet mitt, favorittseriene mine på Netflix, favorittmusikk og så videre. 
No worries, I got you covered!
Mitt navn er Olve Reiersgård Bredesen , og jeg er frilansfotograf som for tiden er lokalisert i Oslo. Mine personlige interesser er som oppsummert i dette bildet --->
Sport og videospill, fotografering (duh..), reiser og en liten lidenskap for kaffe.
Bakgrunnen min som fotograf er hovedsakelig fra sene kvelder med masse YouTube tutorials og-"how-tos" og bachelorgraden min i "Litteratur, Film og Teater" fra Universitetet i Agder (2020).
FAQ
Hvordan kan jeg bestille bilder gjennom deg?
Hvis du er kunde, vil utskrifter være valgfrie avhengig av prosjekt eller oppdrag.
Hvis du er ute etter å investere i bildene mine, jobber jeg med å sette opp en nettbutikk hvor du kan kjøpe utvalgte utskrifter.
Hva slags utstyr bruker du?
Jeg bruker profesjonelt Canon-utstyr. For øyeblikket bruker jeg Canon EOS-R med variable Canon-objektiver.
Bruker du en assistent?
Avhengig av omfanget på oppdraget. Han / hennes rolle er som fotograf og assistent. Assistenten hjelper til med belysning, planlegging og administrering av andre viktige deler av arrangementet.
ER DU ÅPEN FOR SAMMARBEID?
Det er jeg! Bare gå til kontaktsiden og fyll ut skjemaet. Jeg svarer vanligvis innen 24 timer.​​​​​​​​​​​​​​
VIL JEG få OPPHAVSRETT AV BILDENE NÅR DE BLIR SENDT TIL MEG?
Fotografen innehar opphavsrettigheter av all media.
Du står imidlertid fritt til å bruke bildene dine på alle måter til privat bruk, enten det er scrapbooking, utskrift eller deling av bildene på nett.

Vill Bildene mine bli vist på hjemmesiden din?
Siden jeg alltid er der ute og jobber for å vise frem det siste arbeidet mitt, håper jeg å tiltrekke meg nye kunder for å vise dem hva jeg kan. Du kan forvente å se bildene dine på min nettside, portefølje og sosiale medier.
Back to Top